Klein onderhoud aan jouw geliefde motor

Is het weer tijd voor een kleine onderhoudsbeurt? Wacht daar dan niet te lang mee. Onderhoud is belangrijk voor elke motorfiets. Wij helpen u graag met uw kleine onderhoudsbeurt. 

Elke fabrikant schrijft een andere onderhoudsinterval voor. Daartussen is het van belang dat het kleine onderhoud ook gedaan blijft worden. Tijdens zo een onderhoudsbeurt vervangen wij niet alleen de olie, maar ook je oliefilter. Hierop volgend controleren we jouw motorfiets op 61 punten. Mochten wij dingen tegen komen dan zul je dat van ons horen. Mochten wij zorgwekkende dingen tegenkomen zullen we met jou overleggen of wij dat mogen oplossen. 

Nu wij toch bezig zijn smeren wij de draai- en smeerpunten en controleren we de kettingspelling. In de meeste gevallen is het wel tijd om dat recht te zetten dus dat zullen wij dan ook direct doen. 

Elke motorfabrikant heeft zo zijn ideeën van hoe het onderhoud aan hun motoren dient te gebeuren. Hiervan zijn wij op de hoogte en wij voeren ons onderhoud ook op die manier uit. 

Bij je kleine onderhoudsbeurt is het mogelijk om hierop te wachten. In de meeste gevallen zijn we wel tamelijk vlot klaar. Wil je niet wachten? Dat kan. Wij hebben vaak ook wel vervangend vervoer beschikbaar.

 

Afspraak maken voor een kleine onderhoudsbeurt?

Dat kan. Neem contact op met ons via het contactformulier of bel direct.

030-7520740

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »